TB Seat Mii

Seat Mii

De stadsauto die er ook goed uit ziet

Arrow down Lees verder

Geniet van elke dag in je eigen SEAT MII. Een compact en elegant design met verrassend veel ruimte binnenin. Een dagje strand, shoppen of een stedentripje? Met vijf deuren maak je het jezelf makkelijk wat je bestemming ook is, zonder in te leveren op de stijlvolle look. Geef je SEAT Mii helemaal jouw uitstraling met de verschillende kleurenopties en accessoires. Wat denk je van de Sport Intense uitvoering met standaard Sound System en airco? Mis geen enkel moment met je SEAT Mii!

Zelf ervaren hoe het is om in een Mii! te rijden?
Vraag vandaag nog je proefrit aan.

Proefrit aanvragen

Waar vind je ons?
 

Je vindt onze showroom aan de Konijnenberg 5 in Breda of aan de Vlierwerf 10 in Roosendaal. Kom gerust langs voor een heerlijke kop koffie en passend advies. We heten je van harte welkom!

Maak kennis met ons team

Interesse?

Heb je interesse in een SEAT Mii? Of wil je meer weten over de aanschaf van een Mii? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Bekijk ook onze  actiepagina om te ontdekken of er interessante acties zijn die de aanschaf van een nieuwe SEAT Mii nog aantrekkelijker maakt.

Ga naar actiepagina

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren