Ibiza

Stef Korswagen

SEAT Private Lease acties

Arrow down Lees verder

Waarom SEAT Private Lease?

Het particulier leasen van een auto biedt vele voordelen:

✔ Je stapt voor een vast all-in bedrag per maand in een gloednieuwe SEAT.

✔ De all-in prijs is inclusief wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij de SEAT-dealer. Je hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken.

✔ Je contract is in de meeste gevallen kosteloos opzegbaar als je het door onverwachte omstandigheden niet meer kunt betalen.

✔ SEAT Private Lease is voor iedereen. Dus ook als je geen bedrijf hebt, geniet je van alle voordelen.

Zo weet je precies waar je aan toe bent bij het particulier leasen van een auto en zit je gegarandeerd met een glimlach achter het stuur.

Rij je al een SEAT via Private Lease? Dan profiteer je nu van € 20,- extra korting bij vernieuwing van je huidige SEAT Private Lease contract!

Interesse?

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
CAPTCHA

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t/m 31 maart 2024, zolang de voorraad strekt en op auto's uit MY23. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende Voorwaarden op de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn hier (PDF download) te vinden.

¹ Getoonde tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.250 vrije km’s per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de 1ste maand dagelijks kosteloos op te zeggen. Exclusief brandstof en € 179 opstartkosten. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken.