Financiering en verzekering

Financiering & verzekering

Welke mogelijkheden zijn er?

Arrow down Lees verder

Financiering

Kies voor Financial Lease en je profiteert van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Het belangrijkste voordeel van deze vorm van financiering is de toekomstige inruilwaarde van je Seat.

De basis van het contract is de toekomstige inruilwaarde van je Seat. Door rekening te houden met deze inruilwaarde verminderen uw maandlasten fors. Zo kun je rekenen op een transparant Financial Leasecontract met overzichtelijke lage maandelijkse termijnen. Bovendien zijn de kosten ook nog eens fiscaal aftrekbaar.

Voordelen Seat Financial Lease

  • Fiscaal aantrekkelijke financiering
  • Scherpe tarieven dankzij hoge restwaarde
  • Altijd vaste maandlasten
  • Speciale autofinanciering
  • Gemakkelijk en snel geregeld via de Seat dealer

 

Verzekering

Met de Seat Autoverzekering weet je één ding zeker. Je gaat er bij schade niet op achteruit; zoals bij veel andere autoverzekeringen wel het geval is. Bij Seat vinden we schade namelijk al vervelend genoeg voor je. Met de speciale Seat Autoverzekering ben je daarom verzekerd van een aantal unieke voordelen. Die zorgen ervoor dat alles zoveel mogelijk hetzelfde blijft als vóór jouw schade .

Aankoopwaarde regeling tot zelfs 5 jaar
De all risk Seat Autoverzekering biedt je standaard 1 jaar aankoopwaarderegeling. Na diefstal of total loss rijd je dankzij deze regeling gewoon weg in een Seat van hetzelfde type en dezelfde uitvoering.

Unieke extra premiebescherming
Bij een eenzijdige schade betaal je bij andere verzekeraars zowel meer WA- als casco premie in de jaren daarop. Dat vinden wij niet eerlijk. Bij ons betaal je in dat geval alleen méér casco premie en blijft de WA premie gelijk.

Bereken direct je premie

 

Meer weten?

Neem direct contact op met een van onze verkopers via 088-6077380 of stuur eenvoudig een WhatsApp berichtje naar 06-51299766.  Buiten openingstijden van onze showroom zijn wij van maandag t/m vrijdag tot 21.30 uur telefonisch en per WhatsApp te bereiken via: 06-51299766. 

Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam
Hoe mogen wij contact met je opnemen?