LeonPHEV

SEAT Leon PHEV

Een nieuwe manier van rijden

Arrow down Lees verder

Combineer de kracht van elektrisch rijden en de grenzeloze mogelijkheden van een brandstofmotor. Geniet van het beste van twee werelden in de sportieve Leon FR PHEV Business Intense. Voor de levensgenieters die altijd voorop willen lopen en op niets willen inleveren. Nu direct leverbaar vanaf € 42.850,- en € 282,-  bijtelling p/m.

 

Maak een vrijblijvende afspraak   Bekijk de voorraad

Remmen en laden

De Leon PHEV heeft een regeneratief remsysteem: als je remt, laad je de accu weer een klein beetje bij. Een makkelijke manier om nét dat beetje extra uit je range te halen.

Altijd verbonden

Favoriete playlist luisteren? Naar je bestemming navigeren? Makkie, dankzij het 10" navigatiesysteem. En door SEAT CONNECT ben je overal met je auto verbonden. Zo koel of verwarm je 'm voor, gewoon vanaf de bank.

Waar vind je ons?

 

Je vindt onze showroom aan de Konijnenberg 5 in Breda of aan de Vlierwerf 10 in Roosendaal. Kom gerust langs voor een heerlijke kop koffie en passend advies. We heten je van harte welkom!

Maak kennis met ons team

Interesse?

Heb je interesse in een SEAT Leon PHEV? Of wil je meer weten over de aanschaf van een Leon? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of neem direct contact op met één van onze adviseurs

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
CAPTCHA

¹ Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.