SEAT Connect App

SEAT Service App

Handig bij storing of pech

Arrow down Lees verder

Handig bij storing of pech



Meldt je dashboard een storing? Download dan de SEAT Service App en ontdek wat er aan de hand is.

SEAT heeft een handige service app gemaakt die je snel inzicht geeft in wat je kunt doen bij bijvoorbeeld pech onderweg. Brandt er een waarschuwingslampje? In één oogopslag weet je wat wijsheid is: doorrijden of ons bellen. Heb je een aanrijding gehad? Hier kan je direct het schadeformulier van jou en je tegenpartij invullen. En wil je je schade laten herstellen? Plan dan snel en direct een werkplaatsafspraak in.



Welke functionaliteiten biedt de SEAT Service App:

  • Dashboard: Overzicht van de belangrijkste lampjes in je dashboard die kunnen gaan branden als er iets mis is met je auto. De korte uitleg geeft aan wat het lampje betekent, wat je dan moet doen en of je wel of niet verder kunt rijden;
  • Werkplaats afspraak: Zelf online voor uw SEAT een werkplaatsafspraak inplannen kan snel en gemakkelijk.
  • Doe het zelf: ‘Doe het zelf’ tips over wat je zelf kunt doen bij pech onderweg of over het in goede conditie houden van je SEAT, zoals het wisselen van een wiel of het bijvullen van je ruitensproeiervloeistof en olie.
  • Dealer locator: Lokaliseren van de dichtstbijzijnde SEAT-dealer op basis van de plaats waar je je op dat moment bevindt.  Ook na het ingeven van een postcode of plaats verschijnt er een dealerlijst met dichtstbijzijnde SEAT-dealers. Met één druk op de knop kan je vervolgens zien hoe je naar deze dealer kunt rijden of direct contact met hem kunt opnemen.
  • Mobiliteitsservice: de pechhulp van SEAT. Bel bij pech onderweg of schade in Nederland én in het buitenland direct het Mobiliteitsservice nummer.
  • Vertalen: We hebben voor je de meest voorkomende autoproblemen onderweg vertaald in vijf talen (Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans).
  • Meld schade: Heb je een aanrijding gehad? Hier kan je direct het schadeformulier van jou en je tegenpartij invullen. Een deukje opgelopen bij het parkeren of een ster in je voorruit? Vanaf deze pagina kan je direct een afspraak voor schade herstel inplannen.

Een handig hulpmiddel voor iedere SEAT-rijder!

Download de SEAT Service App hier voor ANDROID
Download de SEAT Service App hier voor APPLE

Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten? Bel 076 - 8 000 000 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
CAPTCHA