inruilpremies mii actie

Arno Ophorst

SEAT Mii vanaf € 99,-

Arrow down Lees verder

SEAT PRIVÉ PLAN

 

Het SEAT Privé Plan: de enige financiering die is afgestemd op jouw wensen, jouw keuzes en natuurlijk… jouw SEAT! Het Privé Plan maakt slim gebruik van de goede inruilwaarde van jouw SEAT en dat merk je aan de lage maandlasten. Zo is rijden in een SEAT bereikbaar tegen reële maandlasten.

NU EXTRA VOORDELIG!

Tot en met 30 juni 2018 kan je profiteren van een ongekend scherp actietarief, namelijk: 

  • SEAT Mii nu al vanaf € 99,- per maand
  • SEAT Leon nu al vanaf € 199,- per maand

 

LAGE MAANDLASTEN
Waarom de auto naar nul afschrijven terwijl deze aan het eind van de rit nog een aanzienlijke inruilwaarde heeft? Het Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van je SEAT. Daarom kun je bij SEAT Financial Services een deel van de financiering “bevriezen”, dit deel noemen wij de slottermijn. Hierover betaal je gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van je SEAT. Oftewel, lage maandbedragen door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

VERSTANDIG
Wij adviseren bij het financieren van je auto altijd rekening te houden met de gebruiksduur. De praktijk wijst uit dat de auto meestal na drie tot vier jaar wordt vervangen. Aan het eind van het betaalplan wil je niet voor verrassingen komen te staan. Daarom adviseren wij een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Zo kun je duidelijk plannen en weet je exact wanneer het betaalplan afloopt. Je kunt hierdoor je kosten van te voren goed inschatten en voorkomt tevens dat je tussentijds je krediet aanspreekt voor andere doeleinden dan je SEAT. Zo houd je rekening met je toekomstige mobiliteit.

Interesse?

Wil je meer weten over SEAT privé plan of wil je profiteren van bovenstaande actietarieven? Wacht dan niet te lang. Deze actietarieven zijn geldig t/m 30 juni 2018. 

Neem direct contact op met een van onze verkopers via 088-6077380 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Arno Ophorst

Arno Ophorst

Salesmanager SEAT