Mii electric

Sander Otten

Mii electric maakt emissievrij rijden nu nog bereikbaarder

Arrow down Lees verder

SEAT maakt elektrisch rijden voor snelle beslissers nu nog bereikbaarder. De eerste vijftig kopers van de SEAT Mii electric kunnen namelijk rekenen op een aantrekkelijke cashback van € 3.000 die door Van Tilburg-Bastianen direct in de aanschafprijs wordt verwerkt. Daarmee is de SEAT Mii electric tijdelijk al leverbaar vanaf ruim € 20.000*.

  • € 3.000 cashback voor eerste 50 kopers
  • Standaard inclusief 6 jaar onderhoud, 4 jaar garantie en 8 jaar garantie op batterijen

Stel zelf samen

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie www.seat.nl.

De cashbackactie is geldig t/m 31 januari 2020. De cashback wordt verwerkt in het te betalen bedrag door de klant, maar heeft geen impact op de fiscale waarde van de auto. De actie is alleen geldig voor eindgebruikers, zoals personen of bedrijven, niet zijnde leasemaatschappijen of dealers. 

**) Buiten deze onderhoudsbeurten vallen slijtagedelen zoals o.a. remschijven, remblokken, ruitenwissers, banden en schade die ontstaan is door invloeden van buitenaf.

***) Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.