SUV bij SEAT

Sander Otten

De SEAT SUV's

Arrow down Lees verder

Waarom een SUV?

 

De stoere SUV wint steeds meer terrein onder Nederlandse automobilisten. Sport Utility Vehicles brengen je comfortabel naar elke bestemming - of dat nou de stad is of een ruiger landschap. Elke SEAT SUV is lekker ruim, krachtig van karakter en heeft een hoge instap en zit. Hierdoor combineren deze alleskunners het comfortabele van een gezinsauto en het robuuste van een terreinwagen. Waar je ze ook voor gebruikt, een SEAT SUV is altijd een goede keuze.

TB SEAT SUV

De voordelen van een SUV.

 

  • Offroad

SUV’s bezitten over hetzelfde krachtige karakter als een terreinwagen, en dat zie je. Zo staat de carrosserie hoog boven de grond, wat ideaal is voor ruiger terrein.

  • Veiligheid

Waar je ook rijdt – veiligheid is altijd belangrijk. Dankzij de sterke carrosserie, extra grip op de weg en het vele overzicht dat SEAT SUV’s bieden, ben je voorbereid op elke verkeers- en weersituatie.

  • Comfort

Doordat SUV's veel binnenruimte en een hoge zit hebben, ben je onderweg altijd comfortabel. Hiernaast is de vering zo aangepast dat je op elk terrein comfortabel rijdt.

  • Ruimte

Een van de grootste pluspunten van een SUV is de ruimte. De vele zitplekken en extra beenruimte bieden optimaal comfort en de grote kofferbak is ideaal voor al je bagage of boodschappen.

  • Avontuur

Met een SUV ligt avontuur altijd binnen handbereik. Doordat de auto geschikt is voor ruige terreinen en ruwe weeromstandigheden, weerhoudt niks je ervan het avontuur op te zoeken.

 

Welke SUV kies jij?

Ga jij voor de stedelijke Arona of de alleskunner Ateca?

Interesse?

Nieuwsgierig naar ons SUV aanbod? Kom deze week nog langs in onze showroom en ontdek en ervaar deze modellen. Wij zijn 7 dagen per week geopend.

Direct contact opnemen kan ook! Dit kan je doen per e-mail (info@tb.nl), telefonisch (076-2050866), via WhatsApp (06-51091165) of je kunt onderstaand contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe mogen wij contact met je opnemen?