All Inclusive Deals

Roy van den Broek

All Inclusive Deals

Arrow down Lees verder

Alles erop en eraan zonder bij te betalen

Nu all inclusive naar Ibiza er even niet in zit, komt Ibiza all inclusive naar jou! De SEAT Ibiza dan. Want die heeft — net als de SEAT Arona — tijdelijk alles erop en eraan, zonder bij te betalen. Dat betekent gratis extra's ter waarde van maximaal € 3.000 euro! Boek nu jouw All Inclusive Deal.

Dit zit er in elke All Inclusive Deal

On-board entertainment

Op reis gaan was nog nooit zo leuk met dit 8” mediasysteem. En het slimme systeem zorgt niet alleen voor de sfeer, maar brengt je ook nog eens naar je bestemming.

Met ingebouwde zonnebril

Ligt je zonnebril nog bij het zwembad? De donker getinte ramen houden het meeste zonlicht tegen - én geven je wat privacy als je over de boulevard rijdt.

Inclusief palmboom-alert

Dankzij de parkeersensoren voor en achter staat niets je meer in de weg om goed in te parkeren. Let op: waarschuwt niet voor vallende kokosnoten.

Met superscherpe kiekjes

Je vakantie is pas compleet als je een goede camera bij je hebt. En natuurlijk zit de achteruitrijcamera ook bij je All Inclusive Deal inbegrepen. Cheese!

Kies jouw All Inclusive Deal

Kies jouw All Inclusive upgrade

Liever leasen?

TB Private Lease

Maak je All Inclusive Deal nog inclusiever met Private Lease. Welke bestemming je ook kiest, je rijdt de Ibiza of Arona dan voor een vast maandbedrag. En daar zit wegenbelasting, pechhulp en onderhoud gewoon bij in. Jij hoeft je aan alleen nog maar bezig te houden met welke zomerhit je uit de speakers wilt horen komen.

Ontdek TB Private Lease

Meer weten over deze acties?

* De actie is geldig van 15-02-2021 t/m 30-04-2021. Vraag een van onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. Laat je gegevens achter middels onderstaand formulier en wij nemen contact met je op. 

Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Klik hier voor meer informatie over het privacy beleid en de algemene voorwaarden.
Roy van den Broek

Roy van den Broek

Verkoopadviseur