SEAT Ateca

Menno de Koning

Acties op de Ateca

Arrow down Lees verder

Ontdek de SEAT ATECA

 

De SEAT Ateca is de perfecte auto in de stedelijke jungle. Alles wat je nodig hebt, om de drukte van het dagelijks leven even te vergeten en compleet te ontspannen, vind je in de SEAT Ateca. Rijden in de stad is nooit meer hetzelfde als je het nieuwe perspectief van de SEAT Ateca hebt ervaren.

Profiteer nu van verschillende interessante acties en veel voordeel op deze bijzonder SUV. 

Kom vooral langs, maak een proefrit en ervaar de veelzijdigheid! 

Ateca lesauto

SEAT ATECA IS 'LESAUTO VAN HET JAAR 2019'

 

De rijschoolbranche heeft de SEAT Ateca uitgeroepen tot Lesauto van het Jaar 2019. Dat gebeurde tijdens de zevende editie van de Nationale Rijschooldag, die dit jaar werd gehouden bij het Autotron in Rosmalen. Rijinstructeurs konden testritten maken in bijna honderd nieuwe auto’s, waaronder de winnende Ateca. Het is niet voor het eerst dat een SEAT tot Lesauto van het Jaar is uitgeroepen. In voorgaande jaren viel de SEAT Leon liefst twee keer in de prijzen.

Tijdens de Nationale Rijschooldag – opvolger van De Lesauto Testdag – konden rijschoolhouders en rijinstructeurs in Rosmalen uitgebreid kennismaken met een groot aantal auto’s dat zich leent voor inzet als lesauto. Na het maken van een testrit konden zij een beoordelingsformulier invullen op verschillende onderdelen: het design, het bedieningsgemak, de binnenruimte en het zitcomfort, het stuurgedrag en het zicht rondom. In totaal werden 441 testritten gemaakt. De SEAT Ateca kreeg de hoogste beoordeling van de rijschoolbranche: een 8,95. 

Interesse?

Wil je meer weten over deze acties of over de mogelijkheden van de SEAT ATECA? Laat hieronder je gegevens achter of neem direct contact op met een van onze adviseurs

Naam
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
Menno de Koning

Menno de Koning

Adviseur Fleetsales